TEHNIČKI PREGLED

Tehnički pregled bi se mogao definisati kao skup propisanih kontrolnih operacija kojima se, kroz niz testova: mernih i vizuelnih; utvrđuje eventualno odstupanje od nominalnih i propisanih vrednosti, karakterističnih za svaki test, što, kao proces, vodi ka utvrđivanju tehničke ispravnosti vozila. Tehnički pregled je obavezna komponenta registracije vozila i ni jedno vozilo koje nije prošlo ovaj vid utvrđivanja tehničke ispravnosti, ne može legalno učestvovati u saobraćaju.

Nakon ove definicije tehničkog pregleda i tehničke ispravnosti, prosečan vozač se može zapitati da li je potrebno posvetiti se izboru laboratorije, kada je tehnički pregled, sam po sebi, još jedna obaveza i trošak stavljen pred svakog vozača… Može se vozač zapitati i šta on dobija time što kvalitativno odabira mesto gde će mu se proveriti tehnička ispravnost automobila.

Mi u DEMI autu mislimo da dobija ono najvažnije, krucijalno i životno – dobija BEZBEDNOST. Za nas je tehnički pregled baza i suština ideje da se pruži kvalitetna i temeljna usluga. U prethodnom periodu, uložili smo izuzetno mnogo sredstava u najmoderniju i najkvalitetniju opremu na tržištu, baš iz razloga da nam ne bi nešto promaklo i da se ne bismo pronašli u situaciji da naša greška nekoga košta imovine, povrede, pa i života.

U našoj laboratoriji naći ćete HIGH-END opremu za ispitivanje tehničke ispravnosti vozila, ne zato da bismo odgovorili na potrebu za još jednom procedurom, već da bismo odgovorili na potrebu za sigurnošću.

MI BRINEMO O VAŠOJ BEZBEDNOSTI!